Официален вносител на Годжи Бери, диетични семена, екзотични сушени плодове и ядки.

  • Паула Фруутс ЕООД - Враца
  • +359 876 63 01 03
  • +359 897 83 03 64
  • paula_fruits@abv.bg
  • Всички цени са обявени за 1 кг.

Алое Вера

Доставка с Transpress - До адрес
24,00 лв
Алое Вера с универсален лек, който ни спестява страничните ефекти от лекарствата и подсилва организма ни по естествен начин. Алое Вера е чудесна хранителна добавка, осигуряваща ни освен необходимите аминокиселини и витамини.
Количество

Алое Вера – здраве от природата
Растение оцеляло векове наред, запазило своята лечебна сила и подхранващи свойства – Алое Вера, един мълчалив лечител. Обсъждано и критикувано от мнителните и боготворено от почитателите си, то остава в светлината на прожекторите след толкова много години от своето откриване. Ценните му качества не са останали незабелязани от римските и египетски лечители, които са се възползвали от неговата чудодейна сила, за да помагат на страдащите. Прославено от уста на уста, Алое Вера се е използвало както от обикновените хора, така и от коронованите. Красавици като Нефертити и Клеопатра са му са се доверявали, за да запазят младостта и красотата си. Известно със заздравяващия си и противовъзпалителен ефект, това чудо на природата е използвано за облекчаване на рани, възпаления, инфекции, изгаряния, охлузвания, контузии и др. Боготворено и до днес, Алое Вера става все по-популярно. Намира приложение в съвременната медицина, козметиката и парфюмерията. Идеалната хранителна добавка, отличното средство за естествено подпомагане на имунната система и общо укрепване. Доказан антиоксидант, Алое Вера е съюзник на жените в желанието им да останат красиви и да се радват на красива кожа и коса. Това лечебно растение е и приятел на стройната фигура, подобряващо храносмилането, засилващо обмяната на веществата, пречистващо от токсини и регулиращо холестерола. Всекидневното му използване като хранителна добавка, снабдява организма с необходимите витамини, аминокиселини и минерали. Препоръчително за хората, които се оплакват от тежест в стомаха и болки в ставите. Идеалното средство за зимните месеци, когато сме застрашени от вирусни инфекции, заради антивирусното си действие. Алое Вера е не просто растение, то е здраве от природата.

Алое Вера – алтернативната медицина
Живеем във време на напреднали технологии, усъвършенствана медицина и апаратура, оборудвани клиники и болници. В аптеките можем да намерим лекарства и медикаменти за всяко заболяване, неразположение и оплакване.

Защо тогава все повече хора се обръщат към алтернативната медицина и природолечението, за да облекчат своето състояние?

Както знаем всяко лекарство, дори и най-обикновения аспирин при продължителна употреба крият рискове и водят до странични ефекти. Това кара хората да се ориентират към други възможности, основаващи се даровете от природата и лечебните свойства на растения, доказали се във времето години наред. Едно от тях е Алое Вера. Няма човек, който да не е чувал за благодатното му влияние върху човешкия организъм. Това тропическо растение, оцеляващо при условия, при които други растения биха изсъхнали, крие в себе си чудотворни свойства. За да се възползваме максимално от неговите качества, трябва са запознаем с продуктите с Алое Вера. Тяхното правилно използване ще ни предостави множество възможности, за да облекчим състоянието си, да се погрижим за здравето си, да подобрим външния си вид и да подсилим имунната си система.

Алое Вера е чудесна хранителна добавка, осигуряваща ни освен необходимите аминокиселини и витамини. Това растение съдържа фолиева киселина, която е от изключително значение за жените планиращи бременност и за бъдещите майки.

Алое Вера с универсален лек, който ни спестява страничните ефекти от лекарствата и подсилва организма ни по естествен начин.

Природният елексир Алое Вера
Растението Алое Вера произхожда от северна Африка, но се отглежда масово в Европа. Действието му е доказано през дългите години на неговото култивиране и използване в медицината и козметиката. Още древните народи са почитали и използвали лечебното растение, като са му приписвали божествени способности. Силата на Алое Вера се дължи на противовъзпалителните, подхранващи, антиоксидантни и лечебни свойства. Сокът, който се извлича от листата на това вечнозелено растение, се е използвал още от древните лечители при третиране на рани, изгаряния, охлузвания и контузии. Днес неговото приложение е далеч по-широкообхватно и макар да среща критика, растението Алое Вера се радва на голям интерес. Хората с диабет, също могат спокойно да използват хранителни добавки с екстракт от този природен дар, защото Алоето намалява нивото на кръвната захар. Медикаменти с Алое Вера дават много добри резултати при гинекологични проблеми, възпаления, инфекции и рани. Тези лекарствени продукти постигат това, което много други подобни субстанции не успяват. Много подходящи след различни гинекологични манипулации, те са отлична превантивна грижа. Алое Вера действа благотворно при сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, хранителни смушения, лош дъх, суха кожа и коса, гъбички и вирусни инфекции.

Информацията, поднесена тук е създадена с общообразователна цел. Тя не е предназначена да се използва за самолечение и подмяна на добрите медицински практики.

 

Енергийна стойност на 100 g :

Енергия 1161/273 KJ/kcal
Мазнини: 0.0 g/100g
от които наситени мастни киселини: 0.0 g/100g
Въглехидрати: 68,30 g/100g
от които захари: 48.00 g/100g
Протеини: 0,00 g/100g
Сол: 0.039 g/100g