Бадемовото брашно от ПАУЛА ФРУУТС е фино смляно брашно, произведено от бланширани бадеми, което съчетава изтънчен вкус с изключителна хранителна стойност. То е естествено без глутен, с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини, фибри и здравословни мазнини. С нежния си ядков аромат и кремообразна текстура, бадемовото брашно е идеално за приготвяне на сладкиши, палачинки, хляб, бисквити и дори солени ястия.
Състав: 100% фино смляни бланширани бадеми
Съхранение: На сухо и хладно място, в плътно затворена опаковка.
Изберете бадемовото брашно от ПАУЛА ФРУУТС и придайте на вашите рецепти не само вкус, но и здравословна стойност!
Състав: брашно от сурови бланширани бадеми
Енергийна стойност на 100 g :
| Енергия | 2466/590 | KJ/kcal |
| Мазнини: | 52,52 | g/100g |
| от които наситени мастни киселини: | 3,95 | g/100g |
| Въглехидрати: | 18,67 | g/100g |
| от които захари: | 4,63 | g/100g |
| Протеини: | 21,40 | g/100g |
| Сол: | 0.475 | g/100g |